Jommmm Join!!!!

Selasa, 18 September 2012

Selamat Tinggal P1Wimax

SELAMAT TINGGAL P1WIMAX

Selamat pagi & selamat hari selasa semua.. Hari ni nak kata happy mungkin jugak sebab semalam baru lepas cuti tiga hari.... Semalam cuti Malaysia Day la katakan ^_^.. 


Inilah wajah pada hari ini.. pagi2 sampai ofis terus ambil gambar..
hehehhehe xde keje...

Waktu lunch kejap lagi Nurul nak pergi Ampang Park sebab nak menamatkan perkhidmatan P1Wimax, bukan sebab service dia tak ok tapi Nurul rasa mahal sangat kot tak sesuai kelajuan dgn pembayaran yg Nurul buat. Sebelum ni Nurul ambil plan yang Rm49.90 dalam setahun pakai Nurul tukar pada plan RM79.90 sebab kadang line lambat sangat.

Nurul dah juga Wimax tahun Feb 2010 sekarang dah Sept 2012 dah 2 tahun. Nak kata tak laju tak juga kadang2 laju disebabkan pihak Wimax tengah buat maintainence jer connection tak ok. Customer service dia ok kalau Nurul call nak tanya apa2 selalu dapat selesaikan.

Ni yang nak pergi Ampang Park nak isi surat termination dan pulangkan modem dia kat sana.. Lepas ni nak cari modem lain pulak kalau boleh nak cari yang prepaid punya je.. sebab bukan selalu nak pakai sangat pun .. sebab selalu on9 kat Ofis balik umah on9 guna hp.. kadang2 klau on laptp ambil wifi orang hehehhehe..
Beli top up senang kalau balik kampung je beli sebab kat sana Wimax ni, service dia tak sampai kat Kampung, lah duduk kat kampung bosan.


Modem P1Wimax yang Nurul nak pulangkan dekat Ampang Park.
siap masukkan dalam plstik lagi... ^_^

Kotak dia ada tapi tak ingat simpan kat mana. ingat nak cari tapi kalau cari cnfrm bilik Nurul terus kemas, 
kenapa Nurul cakap macam tu? sebab Nurul x ingat smpn kat mana klau nak cari smti gelagai 1 bililk.  
Sambil cari smbil buang barang x pakai n susun brg elok2.. (=.=)

Jadi kepada kengkawan yang nak terminate Wimax ini, bagi area Ampang sila pulangkan Modem anda dan isi borang termination dia alamat berikut yer:-


MIRCO MEGA COMPUTER CENTRE SDN BHD
Lot 3.59, Tingkat 2, 
Ampang Park Shopping Centre 
Jalan Ampang
50450 Kuala Lumpur.

Business hour:-
Monday-Friday:- 10.00am to 1.00pm - 02.00pm to 6.00pm
Saturday            :- 10.00am to 1.00pm - 02.00pm to 6.00pm
Sunday & P.H   :- Closed 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Teknik Buat Blog 2010-2011 © All Rights Reserved
Best View With Mozilla Firefox
SENSASI